zaterdag 29 oktober 2011

Avaaz - De wereld in actie



Avaaz – dat “stem” betekent in verschillende landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië – werd in 2007 opgericht met een eenvoudige democratische missie: burgers uit alle landen samenbrengen om de kloof te dichten tussen de wereld die we hebben en de wereld die we wensen.

Avaaz stelt miljoenen mensen in staat om actie te nemen voor dringende nationale en internationale problemen - van armoede en de crisis in het Midden-Oosten tot klimaatverandering. Omdat we ons op internet organiseren is het mogelijk om duizenden individuele inspanningen, hoe klein ook, snel te combineren tot een sterke collectieve kracht.

Het kernteam van Avaaz, verspreid over vier continenten, voert campagne in 14 talen en wordt ondersteund door duizenden vrijwilligers. We voeren actie door petities te ondertekenen, mediacampagnes te financieren, overheden te e-mailen en te overtuigen, het organiseren van “offline” protesten en manifestaties. Zo zorgen we ervoor dat de meningen en waarden van mensen over de hele wereld invloed hebben op besluitvorming die ons allemaal aangaat.

Steun Avaaz en wordt lid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten