donderdag 3 mei 2012

Fukishima: klaar voor een wereldramp



Is het jullie ook opgevallen dat er totaal geen nieuws over Fukushima in de mainstream media te vinden is? En dat terwijl de situatie in Fukushima alleen maar achteruit gaat. De straling in Fukushima is inmiddels al 12 keer meer dan net na de ramp vorig jaar in maart en er is geen enkele reden te bedenken waarom het zou verminderen. In reactor vier liggen 1563 brandstofstaven opgeslagen in een watervat 30 meter boven de grond. Het dak van reactor vier staat op instorten, en het gebouw kan totaal geen enkel aardbevinkje meer weerstaan. Als dat vat bezwijkt zal dat een brand veroorzaken waarbij alle straling van de smeltende staven in de lucht zal komen…..en wereldramp. Pas heeft de japanse regering verklaard dat de vrijgekomen cesium-137 nu al 168 keer zoveel is als tijdens de atoombommen op Hiroshima. En kijk eens naar de onderstaande plaatjes die aangeven hoever de stralingsverontreiniging al in de grote oceaan is doordrongen:






Op het eerste plaatje zie je de situatie in Maart 2011 direct na de ramp, en daarna de situatie nu. En Obama maar zeggen dat alle amerikanen gerust kunnen zijn! Het is nog vele malen erger als dat, het gaat de hele wereld treffen. Nu al, zelfs zonder dat die reactor 4 ook nog instort.

Bron: Goto2012.nl

3 opmerkingen:

  1. ja dat klopt maar wist je dat er nog meer rampen in de wereld bestaan. ik wens jullie veel succes om die ook te vinden zodat de lezers er nog meer van genieten

    veel leesplezier voor de mensen die dit lezen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben hier niet om te oordelen, alleen om waar te nemen. Deze blog gaat over alle grote veranderingen in de wereld, afhankelijk van wat de aarde en de mensheid doormaakt. En verandering is niet altijd leuk, maar meestal wel nodig. We doen het in dit geval onszelf aan.

      Verwijderen
  2. ja hoor net zo als mijn vriendin zou doen.

    BeantwoordenVerwijderen