zondag 27 mei 2012

Fair4All: op weg naar de economie van de toekomst

Beste mensen,

Fair4All is geboren na een zwangerschap van een paar jaar. Wij hebben gelezen, gestudeerd, mensen ontmoet, tot het ontstaan van het model van Fair4All zoals jullie nu kennen. Nu Fair4All er staat kan het zich alleen ontwikkelen met de steun en inzet van ons als groep. Twee maanden geleden zijn wij online gegaan. Tot nu toe zijn er 220 fantastische voorinschrijvingen maar dat is niet genoeg.... Het is essentieel dat iedereen begrijpt dat de voorinschrijving van groot belang is om wérkelijk te kunnen starten. Het is om een inzicht te krijgen van vraag & aanbod en de locatie daarvan. Zo kunnen wij gericht aan de slag om vraag & aanbod op elkaar af te stemmen.Daarom zullen er meer mensen de stap moeten zetten om actief te worden in het Fair4All netwerk. Ook nu al! (Wil je advies over hoe je actief kunt werven, neem dan gerust contact met ons op!)

Na Griekenland is er een dikke kans dat via een domino-effect de situatie waar de Griekse bevolking zich mee geconfronteerd ziet ook bij ons zal komen. Wij willen dan graag ons netwerk klaar en werkend hebben. Laten wij niet afhankelijk zijn van de troebele tijden van de Euro. Als wij nu allemaal ambassadeurs van Fair4All worden, als ieder van ons zorgt dat 5 mensen zich inschrijven, zorgen wij samen dat we in een paar weken van 220 naar 1100 deelnemers gaan. Éénmaal een kritische massa, zal de sneeuwbal vanzelf rollen.

Beste mensen, samen kunnen wij iets prachtigs en krachtigs neerzetten. Vertel je vrienden, neem je laptop mee, laat ze vandaag nog inschrijven!

In de woorden van Gandhi: 'Be the change you want to see'!

Succes,

Hagar

namens het bestuur van Stichting Fair4All

Bron: Fair4All.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten