dinsdag 26 juni 2012

Zijn sommige UFO's levende ruimtewezens? (video)





Kunnen sommige UFO’s levende wezens zijn? Kan het zijn dat slimme levensvormen de kosmische leegte bewonen?

Alhoewel biologen beweren dat de ruimte ongeschikt is voor biogenese, stelt de Russische astrofysicus Dr. Vitalii L. Goldanskii dat aanzienlijke hoeveelheden prebiotisch materiaal in en rond nevels of gaswolken kunnen samenklonteren.

Mettertijd zou dergelijk materiaal kunnen evolueren naar een levensvorm die is aangepast om in de ruimte te kunnen overleven. Er zijn al tientallen organische verbindingen ontdekt in de ruimte, waaronder formaldehyde, blauwzuur en cellulose. Kortom, er is een overvloed aan bouwstenen aanwezig.

Morfologie

Ervan uitgaande dat ons universum ongeveer 13,7 miljard jaar oud is zouden deze levensvormen zich al vele miljarden jaren geleden ontwikkeld kunnen hebben. Gezien de leeftijd van het heelal zouden ze vele verschillende evolutionaire paden kunnen hebben ingeslagen.

Hun morfologie kan zeer eenvoudig of buitengewoon complex zijn. Ze kunnen alleen leven of in grote kolonies. Hoewel het waarschijnlijk geen mensachtige wezens zullen zijn kan intelligentie een ontwikkelde eigenschap zijn.

Beschermingsschild

De levensvormen zouden voor hun levensbehoefte afhankelijk kunnen zijn van intergalactisch stof en gas. Ze kunnen zich hebben verspreid naar alle mogelijke sectoren in de ruimte, zowel binnen als buiten sterrenstelsels. Begiftigd met mobiliteit en intelligentie is het denkbaar dat sommige ons leefgebied zijn binnengegaan en worden gezien als UFO's.

Mogelijk hebben ze een beschermingsschild ontwikkeld, al dan niet fysiek of elektromagnetisch van aard, waarmee ze in ons domein kunnen overleven. Het zouden dan letterlijk levende UFO’s zijn.

Ruimtewormen

Twee UFO-waarnemingen lijken dit intrigerende concept te ondersteunen. In 1976 materialiseerde zich bij de Roemeense stad Cluj-Napoca een ogenschijnlijk levende lichtbol. Foto’s van de entiteit werden door verschillende experts authentiek bevonden.

In Brits-Columbia legde onderzoeker Dorothy Wilkinson in 1978 een bizarre slinger van lichten vast in de lucht. De objecten leken op ruimtewormen.

Gezien de onmetelijke tijd en ruimte in het heelal behoort het zeker tot de mogelijkheden dat tenminste sommige UFO’s in feite levende ruimtewezens zijn.

De omschrijving van de objecten komt overeen met de enorme 'sterrenschepen' die filmmaker Jose Escamilla laat zien in zijn film Interstellar uit 2007:
Bron: Huffingtonpost.com  via Niburu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten