woensdag 6 juni 2012

Bilderbergers noemen ons kakkerlakken

Vergeet niet dat onze eigen koningin, demissionair minister president Rutte en D66 partijleider Pechtold op deze vergadering aanwezig waren. Het personeel in het Marriot hotel in Chantilly, Virginia, was dusdanig geschokt van deze ervaring dat sommigen hun zwijgplicht hebben verbroken en de media hebben verteld wat er binnen het door hekken afgeschermde terrein afspeelde.

Allereerst hebben de rijkste mensen ter wereld het personeel geen enkele fooi gegeven, Ze spraken over de 500 protestanten buiten het hek als kakkerlakken. Kakkerlakken waar ze graag een vliegtuig voor in wilde huren om het vervolgens ergens te laten neerstorten.

Blijkbaar heeft het protesteren meer zin dan je zou verwachten, want de bilderbergers hebben zich behoorlijk geërgerd aan de constante aanvallen op hun integriteit vanuit buiten de hekken, waar protestanten met megafoons alle misdaden opsomden waar deze mensen verantwoordelijk voor zijn.

Het personeel dat uit de school klapte, vertelde ook dat het grootste gedeelte van conferentie zich afspeelt in achterkamertjes, waar ze blijkbaar onderlinge dealtjes sluiten over de toekomst van deze wereld.

Het personeel was blijkbaar wakker geworden van al dat geschreeuw van buiten de hekken, en zijn in hun eigen achterkamertje op het internet gegaan om de live feeds van de protestanten buiten het hek te gaan volgen.

Zelfs een politieagent die moest voorkomen dat mensen het complex binnen konden dringen gaf aan dat hij niets te maken heeft met de bilderbergers, en daar zelf ook een afkeer van heeft.

Ik heb een beetje de live feeds gevolgd van de protesten bij het hotel, en wat mij opviel is dat mensen om het minste of geringste al werden opgepakt door de politie, alleen al het oversteken van de straat kon reden zijn om een enkele reis cel te verdienen. Ook werden bestuurders van auto’s die mensen afzetten bij het hotel beboet, dit terwijl er gewoon een bushalte is.

De conferentie is inmiddels afgelopen, de bezoekers zijn weer naar huis. Als het goed is gaan we bij de vvd en d66 zien dat er zichtbaar een verandering komt in hun huidige beleid. Ik geloof zelfs dat aankomende verkiezingen zal worden gefraudeerd. Ondanks de impopulaire maatregelen waar ze voor hebben getekend, zullen de vvd en d66 een front gaan vormen dat het overgrote deel van de stemmen zal gaan krijgen, natuurlijk in combinatie met de landverraders bij cda. De SP zal een groot deel van zijn huidige prognoses verliezen zonder dat hiervoor een goed onderbouwde reden te vinden is.

Ik denk dat degene die de stemmen tellen, of degene die daar het overzicht op houden makkelijk om te kopen zijn, en ik denk dat het ook regelmatig gebeurd. Nogmaals een rechts kabinet zou statistisch gezien onmogelijk moeten zijn, maar die gaat er komen, let maar op.

Auteur: Daniel

 Bron: Earthwatcher/Youtube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten