zaterdag 14 juli 2012

FEMA-kamps in de VS binnenkort in werking?

De website Infowars.com, van de onvolprezen Alex Jones, heeft een document toegespeeld gekregen dat afkomstig is van KBR, een voormalige dochteronderneming van Halliburton, het voormalige bedrijf van oud-vice-president Dick Cheney. Hierin worden details genoemd, die gaan over het volledig inrichten en uitrusten van FEMA en militaire kampen in de hele VS! In het document met de titel ‘Project Overzicht en Verwachte Project Vereisten’ wordt beschreven welke diensten KBR voornemens is uit te besteden aan onderaannemers. Het document werd doorgespeeld door een overheidsmedewerker die om voor de hand liggende redenen anoniem wenst te blijven.

De onderaannemers is gevraagd offerte uit te brengen voor de uit te besteden diensten: catering, wasserij, medische dienstverlening, energievoorziening, vuilophaaldiensten, tijdelijke hekken en barricades, en andere diensten die nodig zijn voor het reilen en zeilen van de ‘noodomgeving’-kampen in vijf regio’s van de Verenigde Staten.

KBR’s oproep tot uitbrengen van offerte voor FEMA kampdienstverlening volgt kort na het door de Senaat met overweldigende meerderheid van stemmen aannemen van deNational Defense Authorization Act (NDAA). Deze NDAA geeft het leger toestemming om vermeende binnenlandse terreurverdachten te ondervragen en vast te houden. Dat dit volledig in strijd is met het ‘Vierde Amendement’ uit de Amerikaanse grondwet en de ‘Posse Comitatus’, doet kennelijk volledig niet ter zake…

Lees verder op: WantToKnow.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten