zondag 22 juli 2012

De USDA speelt voor god


De USDA, United States Department of Agriculture heeft recentelijk geopenbaard dat het voor god speelt. Het USDA knoeit opzettelijk met het planten en dierenleven. Een recentelijk onderzoek naar documenten van de USDA zelf heeft aangetoond dat de organisatie verantwoordelijk is voor de dood van miljoenen vogels, ook waren ze bewust van het feit dat een veel gebruikte herbicide de dood van een groot gedeelte van de bijenpopulatie werd, maar deden niets om deze massaslachting te voorkomen. Hiernaast heeft de USDA gedreigd de genetische integriteit van gewassen op het land te vernietigen. Ze hebben biotech gewassen van Monsanto toegestaan terwijl dit niet mocht.

De massale vogelsterfte in december 2010 bracht een hoop onrust onder de wakkere mensen, en de lokale bevolking, een antwoord op dit mysterie bleef echter uit. Uit documenten van de USDA blijkt nu dat de vogels zijn vergiftigd. Dit om de boeren te beschermen tegen roofdieren. Miljoenen andere dieren waren ook het slachtoffer van de USDA. Sinds de jaren 60 loopt het programma : Bye Bye Blackbird. Dit is een programma om merels uit te moorden omdat ze een last vormen voor boeren.

Alleen al in 2009 zijn er 22.276 merels vermoord. Ook andere vogels moesten het ontgelden:

Bruinkopkoevogel: 1046109
Europese Spreeuwen: 1259714
Roodgevleugelde merels: 965.889
Canadese Ganzen: 24.519
Duiven: 96.297
Glans-troepialen: 93.210

Al deze vogels zijn met toestemming van de USDA gedood, alleen in 2009, dus je kunt wel nagaan hoeveel dieren het moeten zijn over al die jaren.

Volgens Natural News heeft een boer uit Nebraska geklaagd over spreeuwen die poepen op het voer voor zijn dieren en er van mee-eten. I.p.v. het voer af te dekken, belt hij met de USDA om ze te vragen duizenden vogels te vergiftigen. Volgens de USDA was dit een briljant idee, en hij kreeg snel goedkeuring.

Raar hè, koeien horen gras te eten, maar deze boer gaf ze graan. Vervolgens zijn de vogels het probleem voor het uit balans brengen van het ecosysteem. Als je koeien laat grazen op het gras is er helemaal geen probleem. Maar bij de USDA begrijpen ze hier helemaal niets van volgens mij.

In de afgelopen jaren is de honingbij populatie flink gedaald in Noord Amerika, deze dieren zijn essentieel voor de bestuiving van veel gewassen. Onlangs werd er een document gelekt dat het pesticide dat hiervan de oorzaak is ook bedoeld is om bijen massaal af te maken, en dat het pesticide niet alleen een bedreiging vormt voor bijen, maar ook zeer schadelijk is voor de mens. De USDA is hiervan op de hoogte, maar staat gewoon toe dat men dit middel blijft gebruiken

Het volledige Engelstalige artikel kun je vinden op: WorldTruth

Auteur: Daniel

Bron: Earthwatcher.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten