woensdag 26 december 2012

Opblaasbare lamp op zonne-energie: Give Light, Get Light



LuminAID is een opblaasbare lamp op zonne-energie, ontwikkeld voor een breed scala van toepassingen zoals voor bij calamiteiten of gewoon bij het kamperen.

Iedere lamp laadt zich op met ongeveer 5 uur aan zonlicht, waarna je weer 8 tot 10 uur van licht bent voorzien. Door het geringe gewicht en de platte verpakking is het mogelijk om grote aantallen LuminAID lampen snel wijdverspreid te verstrekken. Voor de kerstdagen heeft LuminAID het “Give Light, Get Light” initiatief gelanceerd, waarin de verkoop van iedere lamp voor persoonlijk gebruik, tegelijk staat voor een donatie van een lamp aan iemand zonder toegang tot elektriciteit.



De LuminAID is een opblaasbare, waterbestendige lamp op zonne-energie die plat wordt verpakt – een perfect alternatief voor een zaklamp in noodpakketten of tijdens het kamperen. UNAIDS, de VN Vredesmacht en LuminAID hebben het “Give Light, Get Light” initiatief gelanceerd, om het beëindigen van geweld tegen vrouwen in conflictgebieden te belichten. Jouw aankoop zal de kosten dekken voor het verzenden van een licht naar jou, en bekostigt tevens de donatie van een LuminAID lamp (en alle gerelateerde verzend- en distributiekosten) voor iemand in nood.

Bron: Happynews.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten