zondag 15 april 2012

Pardise or Oblivion (Video)

Deze documentaire beschrijft de hoofdoorzaken van de problemen in de wereld die veroorzaakt worden door ons huidige gevestigde systeem. Deze video presentatie pleit voor een nieuw sociaaleconomisch systeem. En dat deze wordt geupdate naar het niveau dat hoort bij de kennis die we vandaag hebben.
De film beschrijft de noodzaak om verouderde en niet meer efficiënte methoden van de politiek, het recht, bedrijfsleven en andere onderdelen van onze huidige systeem te ontgroeien, gebruikmakend van onze huidige wetenschappelijke kennis en technologie. Om op deze mannier te voorzien in de behoeften van alle mensen op de wereld. Dit systeem is niet gebaseerd op de adviezen van de politieke en financiële elite. Of illusionair systeem van democratie zoals we nu hebben. Maar op het handhaven van een dynamisch evenwicht met de planeet die overvloed zou kunnen bieden voor alle mensen die er op leven.
Pardise or Oblivion (Paradijs of Vergetelheid), laat de kijker kennis maken met een meer geschikt systeem dat wanneer gebruikt zou worden de gehele menselijke beschaving ten goede zou komen. Dit alternatief overtreft de noodzaak van een monetaire basis, een gecontroleerde omgeving en op schaarste-georiënteerde omgeving waarin wij ons tot op de dag van vandaag bevinden.




Bron: Youtube.com

Stem hem omhoog op Nujij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten