maandag 10 september 2012

Chinese Blauwe Rivier kleurt bloedrood (video)

Verbaasde inwoners van de zuidwestelijke Chinese megastad Chongqing zien sinds eergisteren dat de Jangtsekiang of Blauwe Rivier bloedrood kleurt.

Het punt waar de langste rivier van China de Jialing ontmoet toont een fascinerend contrast. Sommigen verzamelen monsters in waterflessen.

De lokale bevolking denkt dat vervuiling de oorzaak van de rode kleur is, maar volgens de autoriteiten is zand de boosdoener. Uit officiële verklaringen blijkt dat een grote hoeveelheid zand is meegenomen als gevolg van overstromingen stroomopwaarts, waardoor de rivier helderrood kleurt.

Twijfels

Er zou geen bewijs zijn gevonden voor het illegaal dumpen van afvalwater, maar de inwoners van Chonqing hebben zo hun twijfels bij de officiële berichtgeving. Er zijn diverse onderzoeken ingesteld.

Chinese Blauwe Rivier kleurt bloedrood

Het is niet voor het eerst dat een Chinese rivier rood kleurt. Afgelopen december kleurde de rivier
Jian in de provincie Henan van de ene op de andere dag bloedrood.

Rode verfstof

Twee lokale verfateliers hadden in een poging de milieu-inspectie te onlopen over het hoofd gezien dat het illegaal dumpen van rode verfstof in water moeilijk onder de pet te houden is. De politie deed een inval bij beide ateliers die daarop hun deuren moesten sluiten.

Volgens hoofdstuk 16, vers 4 van het Bijbelboek Openbaring is armageddon nabij wanneer een engel zijn schaal uitgiet in de rivieren en de waterbronnen waarop ze in bloed veranderen.



Bron: Dailymail.co.uk via Niburu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten