donderdag 13 september 2012

Treedt Hongarije in voetsporen van IJsland? (video)



Sinds de val van het communisme heeft Hongarije alles gedaan wat de westerse instituten vroegen. Dat heeft geresulteerd in hoge schulden en een lage levensstandaard.

Afgelopen week zei de Hongaarse premier Viktor Orbán dat hij niet langer kan instemmen met eisen van het IMF om de pensioenen te verlagen.

Ook wil hij niet overgaan tot de afschaffing van een omstreden bankenbelasting. De nieuwe overheid slaat terug door de belasting te verhogen voor buitenlandse corporaties in een poging de eigen markt te beschermen.

Hongarije wordt echter bekritiseerd door de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en de westerse media.

Hongaren gingen de straat op in Boedapest. Hun standpunten werden verdedigd door de westerse media terwijl zij de overheid zwart maakten.

Ontdek waarom de nieuwe Hongaarse overheid wordt afgeschilderd als de boeman van het Westen en hoe een nepmanifestatie kan worden georganiseerd door buitenlandse invloeden. Ook wordt pijnlijk duidelijk hoe de westerse media de feiten hebben verdraaid en ons een negatief beeld geven van een overheid die het lef heeft om op te staan tegen de gevestigde orde.



Bron: Presstv.ir via Niburu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten