woensdag 4 januari 2012

Wereldwijde ecomische hervormingen? I wish...

Dit artikel is een reactie op het artikel: ''Consious Media Network: een nieuwe wereldeconomie''

Consious Media Network heeft een bericht voor de mensheid. Het is bericht een bericht van hoop. Een van nieuwe wereldwijde economische hervorming. Dit bericht is al in verschillende vormen gekomen, maar er iets nog nooit iets gebeurd... Zoek maar op google naar Nesara, dit wordt al jaren naar buiten gebracht, maar er is nooit iets van uitgekomen..

Maarja er is altijd de hoop dat het eens wel waar zal zijn ;) Aan de andere kant zou een economische hervorming zoals beschreven in het artikel hieronder heel goed een voorwendsel kunnen zijn om voor eens en voor altijd voor te zorgen dat wij ''mensen'' onze macht zullen opgeven aan onze ''wereldleiders.'' Dit is ten slotte het plan van de zogenaamde ''chosen few.'' Het feit dat het CMN beweerd dat zij is benaderd door een afgevaardigde groep wereldleiders en bankiers, maakt me ook niet echt hoopvoller... Volgens James Martinez heeft de groep de al acht jaar lang, in het geheim, gewerkt aan het oplossen van de wereldwijde economische crisis, die voorlopig alleen maar erger en erger lijkt te worden.
De groep zegt ook dat de wereldwijde elite inmiddels heeft begrepen dat onze economische systeem heeft gefaald. Volgens de groep gaat het dit jaar allemaal gebeuren, en al zou ik wensen dat dit waar was. Ik denk dat mocht dit gebeuren we heel erg moeten gaan opletten als wereldburgers hoe wij hierop gaan reageren. David Icke zegt het vaak genoeg: ''Eerst creëren ze een probleem, dan geven ze de oplossing. Hun oplossing...''
Maar ondertussen pakken ze meer en meer onze vrijheid af, met onze toestemming. Het is al vaak genoeg gebeurt, en ik moet zeggen dat dit wel de ultieme truc zou zijn om ons van onze vrijheid te beroven. En vergoed gevangen te zetten in hun systeem. Maar nog steeds is er hoop. Het zou allemaal positief kunnen zijn, ik hoop het met heel mijn hart, maar elk gevoel in mij zegt dat dit niet het geval zal zijn. De reactie van de groep op dat het een samenzwering zou zijn, is dat zij zeggen dat de spirituele revolutie. Die op dit moment aan de gang is. Waarvan ik en vele andere weten dat deze nu bezig is. Het gedrag van de mensen op aarde drastisch en op een positieve manier zal veranderen. Een onderdeel van de economische hervormingen waar de groep over spreekt is het uitbannen van schulden. Het plan zou het oude paradigma doorbreken. En ons een nieuwe tijdperk in luiden.
De gouden tijd. Ik kan het alleen maar hopen, maar veel belangrijker is dat we allemaal blijven denken. Want deze droom is te mooi om waar te zijn. De wereld is aan het veranderen, en we gaan een nieuw tijdperk in. Maar de enige die daarvoor gaan zorgen zijn wij zelf!
Door: Kees Schenk

Gebruikte bron: Exopolitics.blogs.com vertaal door Niburu.nl

De bericht mag verspreid en vermenigvuldigt worden, mits u de bron vermeld.

1 opmerking:

  1. http://www.nujij.nl/politiek/wereldwijde-ecomische-hervormingen-i-wish.15128013.lynkx#axzz1i1yDAoZB Klik hem omhoog op Nujij.nl!!

    BeantwoordenVerwijderen