maandag 30 januari 2012

Eerste X-Flare 2012 een feit, sattelieten vallen, en niemand mag het weten...


De laatste uitbarsting van onze zon werd in eerste instantie naar buiten gebracht als een M-flare, inmiddels weten we dat het hier om een X-flare ging. Een X-flare is de gevaarlijkste categorie.  Het is erg grappig om te zien dat de website waar bijna iedereen zijn info vandaan haalt momenteel offline is…www.n3kl.org.

Volgens mij willen ze niet dat wij weten wat er op de zon met 1402 gebeurt. Wat je op de linkse afbeelding ziet zijn Proton deeltjes die vanuit de zon komen. En deze deeltjes raken de SOHO's en die maken voor ons de afbeeldingen. We kunnen hier dus prachtig zien dat er wel degelijk iets gebeurt.

Op onderstaande foto kunt u zelf zien, dat de flare nog steeds onderweg is en dat hij ons gemist heeft, maar u kunt ook zien dat als 1402 een week eerder was uitgestoten we toch wel met een probleem hadden gezeten.

Kijk naar de afbeelding links, die cirkel, de zon is het midden die witte punt. De aarde is het gele puntje. En het gaat om die grijs/witte golf die groter wordt. zie LINK





Satellieten

De afgelopen weken vallen er regelmatig satellieten uit de lucht, een aantal komen in de media maar niet allemaal. Kan dit iets te maken hebben met de uitbarstingen op de zon?....Rusland melde dat ze het signaal kwijt waren.....beetje vaag of niet?

U ziet zelf de foto van de protonen die als het ware inslaan op de SOHO satellieten. En blijkbaar is iedereen vergeten dat het al eerder mis ging, in de 19e eeuw is er een X flare geweest die wel degelijk voor problemen zorgde. Echter hadden ze in die tijd bijna geen electronica waardoor er ook weinig schade was.

Als dit zich nu zou herhalen dan hebben we een groter probleem. Nasa heeft reeds in 2011 waarschuwingen naar buiten gebracht er zijn zelf waarschuwingsfilmpjes van de Nasa.... Wat is er toch aan de hand met die zon...Niburu?....astrologische standen?

Nou ja deze heeft ons hoe dan ook gemist en 1402 draait van ons af. Maar dit verhaal krijgt zeker nog een staartje....

Auteur: Evol

Bron: EarthWatcher.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten