dinsdag 20 december 2011

Politiek, banken en godsdiensten

De lieden die aan de top staan van de politiek, de financiële sector en religieuze instituten blijven maar doorgaan met het belazeren van de boel op een wijze die tot voor enkele jaren geleden niet voor mogelijk werd gehouden.
Terwijl de Westerse mens met volgevreten pens op zijn comfortabele bank verveeld naar oppervlakkige onzinprogramma´s zoals “GTST”, “X-Factor” en “The Voice” ligt te kijken, sterven er elders in de wereld miljoenen mensen van honger en dorst.

Nieuwskoppen van één dag


In Noord Korea vertelt een ‘huilende‘ nieuwslezer dat hun zo ‘innig geliefde en inspirerende’ leider het tijdelijke voor het eeuwige heeft gewisseld. Het Noord Koreaanse volk is zo ‘geïnspireerd’ door hun Grote Leider omdat hij miljoenen de dood heeft ingedreven en de nog levende Koreanen in de diepste armoede achterlaat.

In Egypte springen ME-ers met volle kracht boven op het lichaam en hoofd van een vrouw totdat ze voor dood wordt achtergelaten. Verder rammen massa´s ME-ers met knuppels individuen in elkaar op een ongelofelijk gewelddadige wijze.

In Amerika hangt een controller van het investeringsbedrijf van Bernie Madoff een gevangenisstraf van 50 jaar boven het hoofd omdat ze bekend heeft dat ze met cijfers heeft geknoeid terwijl banken en multinationals de wereld aan de financiële afgrond brengen en honderden miljarden winst maken door fraude en illegale prijsafspraken, maar er met een kleine boete vanaf komen.

Lees verder op: Gewoon-nieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten