vrijdag 18 november 2011

Wereldwijde protesten krijgen langzaam serieuzer karakter

Kapitalisme staat wereldwijd op haar laatste benen. Europa is bijna aan het eind van een doodlopende weg.

Hoe kan het ook anders. 1 centrale regering kan nooit de lokale belangen behartigen van mensen die duizenden KM van elkaar wonen. Het is al zo vaak geprobeerd, en bestuurders worden altijd opnieuw verleid door de droom van centrale macht, maar ook deze keer zal de boel onder zijn eigen gewicht in elkaar zakken. Zo ging het met: de sultans van het oude Azie, met het Romeinse rijk, met de Fransen en de Britten en zo zal het ook Europa en Amerika vergaan.

De kloof tussen de burgers en bestuurders (Het afnemen van vertrouwen) zal in de komende maanden steeds sneller toenemen. Bestuurders (allemaal bang om de persoon te worden die het hele kaartenhuis deed instorten) zullen niet anders kunnen dan steeds harder optreden.

We zien nu al dat vreedzame protesten met harde hand door westerse democratieën de kop in worden gedrukt (onder het mom van openbare orde verstoring).

In de komende maanden zullen steeds meer maatregelen volgen om opstandigheid (kritische mensen die zeggen wat ze denken) de mond te snoeren, te bagatelliseren of wettelijk strafbaar te maken.

Totdat de gewone burger het niet langer accepteert.

Vrijheid zal dan opnieuw betaald moeten worden met bloed. Zoals dat altijd het geval is geweest en ook altijd het geval zal blijven.

Burgers kunnen zich maar beter voorbereiden op 10 hele zware jaren.

Journalisten en geschiedschrijvers: Dit word uw kans om verslag te doen van de ondergang van het grootste verenigde rijk der mensen ooit!

Over 15 jaar zullen we terugkijken en monumenten oprichten en zeggen dat het nooit weer mag gebeuren.

Bron: Een persoon die zich Neda noemt, die zijn verhaal op Nujij.nl heeft gezet.
Een verward mens? Of een persoon met visie? Ik denk het 2e :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten