woensdag 30 november 2011

Orkaanwinden of niet?

De weerkenners van Onlineweather stonden met volle verbazing te kijken naar de media die naar buiten kwamen met teksten als: "Orkaanwinden op pakjesavond" en "Orkaan niet onderschatten". De weerkaarten gaven gisteren en vanmorgen bizarre windsnelheden, maar daaruit kan je niet meteen concluderen dat het ook daadwerkelijk gebeurt.

De mediaberichten die we zojuist benoemd hebben zijn allemaal naar aanleiding van het Amerikaanse weermodel en ingestuurd door verschillende fora-leden op weerforums. Uit ervaring van onze medewerkers weten we dat dat model de wind vaker te hoog inschat dan te laag. Ook in dit geval is het zeer onrealistisch dat Nederland te maken zou krijgen met windstoten tot ruim 170 kilometer per.

Lees verder op: Weerbericht-online.nl

1 opmerking:

  1. Ik volg deze blog nu al een tijdje en vandaag had ik het gevoel dat ik mijn verhaal moest delen omdat ik ook slachtoffer was. Na zeven jaar bij hem te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te krijgen, maar het was allemaal tevergeefs, ik wilde hem zo graag vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, Ik heb het beloofd, maar hij weigerde. Ik legde het probleem uit aan mijn moeder en zij suggereerde dat ik liever contact had met een spreuk genaamd Drigbinovia die me zou helpen een spreuk uit te spreken om het terug te brengen, maar ik geloofde nooit in spreuk, ik had geen andere keuze dan de spreuk te proberen, en hij vertelde ik hoef me geen zorgen meer te maken dat alles goed zou zijn dat mijn ex zou terugkeren, hij betoverde verrassend namens mij de tweede dag, het was rond 16:00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij spijt had van alles wat er gebeurde, dat hij me terug wilde, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij dat het voor mij werkte, dus we begonnen weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken een relatieprobleem heeft, ik zal zo'n persoon helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige tovenaar die me heeft geholpen met mijn eigen probleem en anders is dan al dat nep. Iedereen heeft hier hulp nodig zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com je kunt WhatsApp bellen via zijn mobiele nummer +2348144480786 voor het beste resultaat voor alles of je probleem

    BeantwoordenVerwijderen