donderdag 11 augustus 2011

Britse moslims, gesteund door Libië en Iran, zweren wraak voor moord op drie Pakistanen

Islamisten in Groot Brittannië roepen op regering in Londen ten val te brengen

Plunderende zwarte bendes richtten alleen al in Londen voor zeker € 125 miljoen schade aan.
Britse moslims, aangevuurd door Iran en Libië, hebben wraak gezworen voor de moord in Birmingham op drie Pakistaanse medegelovigen door een bende plunderaars, die doelbewust met een auto op hen zouden zijn ingereden. De zwarte bestuurder werd gearresteerd. Terwijl de politie tot kalmte maande en verklaarde dat dit incident niet tot meer geweld zal leiden (2), denken talloze Britse moslims daar duidelijk anders over. Op internet roepen ze niet alleen op tot vergelding tegen zwarten, maar ook tot verzet tegen de Britse overheid. Nieuwe terreuraanslagen lijken dan ook slechts een kwestie van tijd. (1)

De begripvolle berichtgeving in de Westerse media over de migrantenrellen ('sociale protesten') in Groot Brittannië werd door Libië en Iran aangegrepen om eens flink uit te halen naar de regering Cameron in Londen. Beide landen stelden zich openlijk achter de 'vreedzame demonstranten' op en eisen militair ingrijpen van de VN om hen te beschermen tegen de Britse politie. 'Premier Cameron heeft alle legitimiteit verloren,' sneerde de Libische minister van Buitenlandse Zaken Chaled Kaaim. Hij eiste het aftreden van Camerons regering vanwege het 'gewelddadige neerslaan van vreedzame demonstranten door de politie',   wil dat de VN Veiligheidsraad Groot Brittannië veroordeelt en zelfs blauwhelmen stuurt om de relschoppers te beschermen.
Libië krijgt daarbij steun van de Iraanse regering. 'Deze wrede behandeling van mensen is absoluut onacceptabel. De Britse overheid moet naar de stem van het volk luisteren en hen vrijheden geven,' verklaarde de Iraanse president Ahmadinejad volgens de Staatstelevisie in Teheran. 'De Britse politici moeten naar hun eigen mensen omzien in plaats van Afghanistan, Irak en Libië binnen te vallen om hun olie te roven.'
Veel Britse moslims staan vanwege de moord op drie van hun geloofsgenoten in Birmingham achter de idiote eis van Libië en Iran dat de VN militair ingrijpt in Groot Brittannië. De moord heeft grote etnische spanningen veroorzaakt die op ieder moment tot nieuwe geweldsuitbarstingen zouden kunnen leiden. Tevens roepen ook in Groot Brittannië zelf islamisten op om de Britse regering ten val te brengen (3).
Linkse intellectuelen steunen relschoppers
Ondertussen worden de relschoppers in Groot Brittannië geholpen door linkse Britse intellectuelen. Jacob Bart-Rosenberg geeft de geweldplegers tips hoe ze bij toekomstige misdaden vervolging door de politie kunnen ontlopen, bijvoorbeeld door zich goed te verkleden. Dit soort openlijk gegeven tips en steunbetuigingen hebben tot grote woede geleid bij de Britse Conservatieven, vooral omdat alleen al in Londen voor naar schatting € 125 miljoen schade is aangericht. Veel eigenaars van kleine winkels -vooral migranten- zijn niet verzekerd tegen dit soort burgeroorlog achtige toestanden en zijn nu hun inkomstenbron kwijtgeraakt, iets wat de spanningen alleen maar doet toenemen, ook al lijkt het op dit moment wat rustiger geworden.
Wraak door terreur?
Het is duidelijk dat moslims de dood van de drie Pakistanen, die in hun ogen zijn gestorven in een vrijheidsstrijd tegen de plunderende zwarten, zullen willen wreken. Mogelijk gebeurt dit door middel van nieuwe terreuraanslagen, iets waar de Libische leider Gadaffi al maanden voor waarschuwt. Toeristen kunnen de komende maanden daarom het beste plaatsen met veel mensen in Groot Brittannië mijden.

Volgt er inderdaad een nieuwe terreuraanslag dan zullen de Westerse politiek correcte media hier ongetwijfeld weer veel begrip voor tonen door opnieuw de schuld te geven aan de 'slechte sociale omstandigheden' van migranten. De realiteit wordt daarbij geheel uit het oog verloren en doelbewust verdraaid weergegeven. Het behoeft geen uitleg dat dit alleen maar koren op de molen zal zijn voor dictators zoals Gadaffi en Ahmadinejad.
(1) KOPP
(3) NU
Bron: Xandernieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten