woensdag 1 februari 2012

Zonnevlammen: de meter voor rampen en menselijke bewustzijns sprongen



Op de website spaceweather.com is de cyclus  van de zon te volgen. Persoonlijk gebruik ik deze al een lange tijd om de bewustzijn sprongen van de mensheid en de rampen die op de wereld gebeuren enigszins te kunnen voorspellen. Het is weliswaar geen zeker systeem. Maar ik merk dat er een stijging is van belangrijke gebeurtenissen in de wereld rondom de uitbarsting van een zonnevlam. En als er een grote zonnevlam naar de aarde komt, weet ik dat ik het druk ga krijgen ;)
Bewijs effect zonnevlammen op menselijk bewustzijn
Zo was er op vijf augustus vorig jaar een grote X-klasse zonnevlam dit de aarde raakte. Rond deze zelfde periode braken ook de rellen in Londen uit. En volgens sommige onderzoeker is hier een relatie tussen. Het is al bekend dat dieren hun aardmagnetisch veld kunnen voelen, en bij mensen is dit waarschijnlijk ook zo. Ook is het bekend dat er een relatie is tussen het aardmagnetisch veld en zelfmoorden. Er zijn dus ook in de wetenschap duidelijk indicaties dat er een relatie is tussen het menselijke bewustzijn en het aardmagnetisch veld. Dit zegt ook het Carline Institute, die mijn visie over de zonnecyclus deelt. Voor mij is het allang duidelijk, ik merk persoonlijk dat er een stuk meer gebeurd in de wereld en in mezelf na een grote zonne uitbarsting. Maar zijn effect op het menselijk bewustzijn is hier niet de enige reden voor.
Zonnevlammen er zijn effect op menselijke communicatie
Het is al langer bekend dat zonnevlammen een verwoestend effect hebben op de satellieten en het menselijk communicatienetwerk. In 1859 vond de grootste zonnestorm plaats die bekend is in de menselijke geschiedenis. Telegrafie systemen over de hele wereld ondervonden toen problemen. Sommige vlogen zelfs spontaan in brand. Toen waren we nog niet zo afhankelijk van technologie. Nu echter.
Zonnevlammen en natuurrampen
Op 9 maart 2011 vond een krachtige X-klasse Zonne uitbarsting plaats. Twee dagen later raakte de aardbeving , en de daar op volgende tsunami Japan. Toeval? Of een relatie tussen een zonnestorm en een natuurramp? Sommige Russische wetenschappers geloven het... En de westerse wetenschap begrijpt het dan misschien nog niet. Maar er zijn duidelijk indicaties dat er een relatie is tussen natuurrampen en zonnestormen.
Zoals u ziet zijn er veel aanwijzingen voor het effect van de zon en haar vlammen op mensen, dieren, ons energienetwerk en ons klimaat. Als dit allemaal waar is, kan elke zonnevlam, en dan vooral de X-klasse zonnevlammen een groot effect op de mensheid hebben. Ik geloof zelfs dat elke grote zonnevlam voor een sprong in het menselijke bewustzijn zorgt. Dat gaan er dus veel worden dit jaar, de zon is dit jaar namelijk al lekker begonnen. En dat moet ook wel wil de mensheid een grote bewustzijns sprong gaan maken dit jaar ;)
Door: Kees Schenk

Artikel mag in zijn geheel worden overgenomen, mits bronvermelding. Dit geld ook voor delen van het artikel.

1 opmerking: