vrijdag 4 januari 2013

Bilderberg groep woedend om aandacht in Europese media



Volgens journalist Jim Tucker is de Bilderberg elite woedend over de voortdurende media aandacht die de groep krijgt in de Europese Media. De Bilderbergs zouden zichzelf hierdoor zelfs gedwongen voelen om hun jaarlijkse bijeenkomst voor twee jaar op een rij in de Verenigde Staten te gaan houden.

De Amerikaanse Media negeert stelselmatig wat normaal zou worden beschouwd als een sensationeel verhaal: ‘’meer dan 100 van de meeste machtige mensen op aarde, waaronder Eric Schmidt, Henry Kissinger, David Rockefeller, Herman van Rompuy en onze eigen koningin Beatrix,’’ ontmoeten elkaar achter gesloten deuren om samen de toekomst van de wereld te bespreken.

In tegenstelling tot in de Amerikaanse Media is het in Europa wel anders. De afgelopen jaren wordt in Europa veel aandacht gegeven aan de Bilderberg, in ons eigen land zijn er zelfs Kamervragen over geweest.

Dit allemaal zorgt ervoor dat de Bilderbergs het meer te controleren en anonieme Amerika mogelijk boven Europa zullen gaan kiezen voor hun volgende twee bijeenkomsten.

Door: Paul Jopseph Watson, InfoWars

Vertaling en bewerking door: Kees Schenk

Bron: Beforeitsnews.com

Stem hem omhoog op Nujij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten