dinsdag 20 maart 2012

Zoals voorspelt: Zware aardbeving Mexico - Update 2

Het zuiden van Mexico is getroffen door een zware aardbeving. De beving had een kracht van 7,6 op de schaal van Richter, meldt de Amerikaanse geologische dienst USGS. Het epicentrum lag 200 kilometer ten zuidoosten van de stad Acapulco in het zuiden van Mexico.

De beving was te voelen tot in de hoofdstad Mexico-stad. Volgens ooggetuigen stonden grote gebouwen te schudden en gingen mensen uit angst de straat op. In Mexico-stad en in het getroffen gebied vielen de telefoonlijnen uit.

Lees verder op: NOS.nl

Elf gewonden bij aardbeving Mexico

Bij de zware aardbeving dinsdag in het zuidwesten van Mexico, met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter, zijn elf mensen gewond geraakt, waarvan twee er erg aan toe zijn. Ook raakten 1.600 woningen beschadigd. Dat zeggen de autoriteiten.

Bron: Standaard.be

Toch twee doden bij aardbeving Mexico

Ondanks eerdere berichten zijn er toch twee dodelijke slachtoffers te betreuren bij de aardbeving die het zuidwesten van Mexico dinsdag te verwerken kreeg.

Lees verder op: DeMorgen.be

 


Zoals voorspelt, 22 Maart is echter nog niet daar, dus we zullen onze ogen nog even open moeten houden. Want als is dit een grote aardbeving. Misschien is dit slechts een voorloper van een grotere aardbeving. We houden je op de hoogte ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten