maandag 5 december 2011

'Aan u de keus, Europa: Verzet tegen bankensysteem of permanente slavernij'


 Charles Hugh Smith vindt dat de Europeanen het voorbeeld van de IJslanders, die met succes in opstand kwamen tegen het internationale bankenkartel (foto), moeten volgen.
 
Charles Hugh Smith, Amerikaans auteur van onder andere het lijvige 'Survival +', schrijft in een analyse dat Europa op een tweesprong in zijn geschiedenis staat. Hij legt uit waarom het huidige euro systeem compleet mislukt en niet meer te redden is, en constateert dat als de Europeanen nu niets doen en de oplossingen aan de huidige leiders overlaten, we een periode van tientallen jaren met een veel lagere welvaart en schuldenslavernij aan de banken tegemoet gaan.

De Europese schuldenbel is definitief uit elkaar gespat. Het herwaarderen van deze schulden en de risico's hierover kunnen de geest niet meer terug in de fles krijgen. Er is al veel over geschreven, maar een korte en heldere blik op de simpele dynamiek achter de huidige crisis leert dat de Europese burgers feitelijk nog maar twee opties over hebben: verzet of slavernij. De andere, door de politiek naar voren gedragen opties zijn enkel een illusie en zullen niet of slechts een korte tijd gaan werken.
 
Lees verder op: Xandernieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten