zaterdag 18 augustus 2012

BP Olieramp 2 jaar later: Gemuteerd zeeleven



Je hoort er niet zoveel meer over. Het is stil rondom de Golf van Mexico en men denkt mogelijk dat de olieramp verleden tijd is. Totdat een Russische kernonderzeeër er in slaagde om wekenlang ongezien alles goed te observeren.

Enkele dagen geleden kwam het bericht naar buiten dat er een Russische kernonderzeeër wekenlang heeft rondgezworven in de Golf van Mexico, zonder dat ook maar iemand daar iets van heeft gemerkt.
Dat betekent niet alleen dat de Amerikaanse detectiesystemen voor het opsporen van vijandige onderzeeërs niet echt effectief zijn, het betekent ook dat de Russen daar met een reden waren. En die was om wetenschappelijk onderzoek te verrichten naar de staat van de Golf van Mexico, na de verschrikkelijke olieramp met het BP-platform Deep Horizon op 20 april 2010.

Alarmerende bevindingen

De bevindingen van de Russen zijn naar het schijnt nogal alarmerend. Er worden woorden gebruikt als “meer dan catastrofaal”, en “dit grenst werkelijk aan de Apocalyps”.

Schaamrood op de kaken

Volgens de Amerikanen echter, die met het schaamrood op de kaken toch iets moesten zeggen, waren de Russen daar, omdat ze overwegen de oliebelangen van BP in de Golf van Mexico over te nemen, maar dat de vraagprijs van 7,9 miljard Dollar voor hen aan de hoge kant is.

Schade zee en zeebodem kan niet gerepareerd worden

Volgens de Russen, op hun beurt, is dit niet waar en had Poetin deze onderzeeër naar dat gebied gestuurd met een aantal wetenschappers, omdat deze bezorgd zijn dat de schade, die daar aan de zee(bodem) is toegebracht, dusdanig groot is, dat die niet gerepareerd kan worden.

Heimelijk gebruik chemicaliën om lekkende olie op te lossen

Verder meldden ze dat de Amerikanen de afgelopen twee jaar chemicaliën hebben gebruikt om de nog steeds lekkende olie te verspreiden of op te lossen. Hierover is niets bekendgemaakt in de media!
De bezorgdheid schijnt volgens de Russen gegrond geweest te zijn, omdat men vanaf de Gepard Akula II (de Russische onderzeeër) heeft waargenomen, hoe de Amerikaanse marine honderdduizenden gallons met chemicaliën hebben afgeleverd op de plek, waar men heeft geboord, en waar de olie nog steeds in grote hoeveelheden de zee instroomt(!). Het bericht gaat verder met hoe het vanwege de Orkaan Ernesto misging met het aanbrengen van de chemicaliën op de juiste plek, waardoor er miljoenen dode vissen aanspoelden op het strand bij Galveston in Texas afgelopen weekend.

Enorme cover-up!

Ook dit is dan weer een enorme cover-up, omdat uit uitgelekte e-mails van het Witte Huis zou blijken, dat er niet maximaal 5.000 barrels per dag de zee in lekken, zoals officieel bekend is gemaakt, maar meer dan 25.000!

Lekkage gaat nog steeds onverminderd door…

Twee jaar na de gebeurtenis kwam de Russische zender Russia Today met het bericht, dat de lekkage uit de boorput onverminderd doorging, terwijl de Amerikaanse bevolking in de veronderstelling verkeert dat het probleem is opgelost.

Verwoest door olie én chemicaliën

Volgens een bericht van Al Jazeera is het zeeleven in de Golf zo goed als verwoest, enerzijds door de olie en anderzijds door de gebruikte chemicaliën. De vissers vangen garnalen zonder ogen, vissen met etterende wonden en totaal vreemde gemuteerde wezens.

Alhoewel een onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Zuid Florida, zegt dat er 'maar' tussen de twee en vijf procent van de vissen lijdt aan wonden, verminkingen en dergelijke, laten de verhalen van de vissers een heel ander beeld zien…






Bron: Eindtijdnieuws.blogspot.nl via Niburu.co & Thetruthbehindthescenes.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten