zaterdag 17 november 2012

Anonymous start online kruistocht tegen Israël


Het Twitter-account Anonymous Press.
 
Het hackerscollectief Anonymous heeft verschillende Israëlische overheidswebsites aangevallen. De computerkrakers steunen daarmee openlijk de Palestijnen in Gaza, die sinds woensdag opnieuw in een gewelddadige strijd met Israël zijn verwikkeld.

Dat wordt gemeld door verschillende Amerikaanse media, waaronder Huffington Post.

'Aan de inwoners van Gaza en andere bezette gebieden: weet dat Anonymous jullie strijd steunt', aldus een mededeling van de anonieme internetgemeenschap. Op Twitter is opgeroepen om veertig websites van de Israëlische overheid of het leger lam te leggen.

"Aan de inwoners van Gaza en andere bezette gebieden: weet dat Anonymous jullie strijd steunt", klonk het in een mededeling van de anonieme internetgemeenschap. Op Twitter is opgeroepen om veertig websites van de Israëlische overheid of het leger lam te leggen.

"We zullen er alles aan doen om de Israëlische strijdkrachten tegen te houden." Anonymous beloofde de Palestijnen ook continu internettoegang, "om jullie ervaringen te kunnen blijven delen met de rest van de wereld". Het plaatste intussen een handleiding online, in het Arabisch en Engels, om toch online te blijven mocht Israël de internettoegang in Gaza blokkeren.

"Anonymous zal niet achteruit leunen en enkel toekijken hoe deze laffe zionistische staat onschuldige levens vernietigt", klonk het.

Bron: Huffington Post via DeMorgen.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten