dinsdag 10 januari 2012

Trends voor 2012 door Gerald Celente

Amerikaanse trend analist Gerald Celente doet zijn voorspellingen voor het jaar 2012…

Hij voorziet dat gezien de huidige economische en politieke omstandigheden. De centrale banken en regeringen in de wereld van plan zijn om een economische staat van beleg te laten verklaren. Ook voorziet hij dat banken zullen worden gesloten. Dit zal tot paniek onder de bevolking leiden.

Door de nieuwe in december aangenomen, en door Barack Obama ondertekende defensiewet. Kan het Amerikaanse leger haar burger zonder echte aanleiding oppakken. De Amerikaanse regering heeft hiermee de oorlog verklaard aan haar eigen burger, maar de mainstream media lijkt hier nauwelijks iets van te merken.

De leider loze Occupy Wall Street beweging is behoorlijk wat groter geworden, en uitgegroeid tot een gigantisch vormloos wezen wiens tentakels over de wereld reiken. Celente zegt over Occupy dat hij het een succesvolle beweging vind, en dat het een megatrend in het nieuwe millennium is.

Celente voorziet ook een nieuwe generatie van opwindende nieuwe mogelijkheden wat betreft alternatieve energie. Er gaat een gerucht rond dat het Amerikaanse bedrijf Home Depot een patent heeft aangevraagd voor een nieuw soort van koude fusie apparaat. Ontwikkeld door Italiaanse uitvinder Andrea Rossi. Dit apparaat zou echt een gat in de markt kunnen zijn, en de economie een oppepper kunnen geven.

Ook spreekt Celente over de nieuwe trend van ‘’Betaalbare luxe.’’ Waarmee bedoeld wordt dat zelfs in tijdens van crisis consumenten erg opzoek zijn naar stijl en kwaliteit. Hier gaat volgens hem de markt nu ook wat meer op inspelen.

Ook voorziet hij een oorlog tussen de Verenigde Staten en Iran, nu  geen enkel land olie van Iran kan kopen. Maarja dat voorziet vrijwel iedereen ondertussen wel...

Bron: Coasttocoastam.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten