dinsdag 1 mei 2012

Windturbines blijken klimaat 10x sneller op te warmen

Politiek in Den Haag bezuinigt enorm, maar geeft net zoveel miljarden uit aan zinloze 'groene' energiesubsidies - In VS al 14.000 windmolens versleten en uitgeschakeld.

 
Windmolenparken: extreem kostbaar en inefficiƫnt, maar toch geeft de politiek er miljarden aan uit. De EU wil zelfs dat er 300 meter (!!) hoge windmolens worden gebouwd.
 
Hoewel talloze onafhankelijke wetenschappers de theorie van door mensen veroorzaakte (Co2) opwarming van het klimaat allang met de grond gelijk gemaakt hebben, blijken windturbines - de 'groene' energie waar de EU en de meeste politieke partijen zo op inzetten- het locale klimaat tot maar liefst 10 x sneller op te warmen. Desondanks willen zowel de 'Kunduz coalitie' als de andere linkse partijen SP en PvdA miljarden uitgeven aan subsidies voor onder andere volstrekt zinloze windmolenparken - en dat terwijl er op alle andere fronten enorm bezuinigd moet worden.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de luchttemperatuur rond de vier grootste windmolenparken ter wereld in 10 jaar tijd met 0,72 graden is gestegen. Ter vergelijk: de gemiddelde temperatuur op Aarde is sinds 1900 met slechts 0,8 graden gestegen, een opwarming waar overigens al zo'n 20 jaar geleden een einde aan is gekomen.
 
Lees verder op: Xandernieuws.punt.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten