donderdag 5 januari 2012

'Instorting dollar en beurzen op zwarte vrijdag 13 april 2012'

'In China is de Grote Depressie al begonnen,' getuige de snel oplopende inflatie, 200 miljoen werklozen en een financiële vastgoedzeepbel die 100 x groter is dan in de Verenigde Staten.

Volgens de Amerikaanse beleggingsexpert Michael Lombardi, die al 25 jaar in het vak zit en met zijn adviezen meer dan één miljoen klanten in 141 landen bedient, stevent de wereld in ijzingwekkend tempo op de financiële afgrond af. 'Alles wat u dierbaar is, uw manier van leven, zou op 13 april 2012 wel eens kunnen stoppen en onder uw voeten kunnen worden weggeslagen. Waarom ik daar zo zeker van ben? Omdat er geheime vergaderingen worden belegd, strategische allianties worden gevormd en een groot land in alle stilte aan het instorten is, met alle gevolgen die nu gevoeld zullen worden,' aldus de financiële specialist.

Lombardi waarschuwde in het verleden meestal vele maanden van te voren voor de huizenmarktzeepbel, de recessie in 2007, de kredietcrisis in 2008 en ook de forse daling op de financiële markten afgelopen zomer. 'Dit is echter mijn grootste voorspelling ooit. Maar wees gewaarschuwd: het is een zeer controversiële.'

Lees verder op: Xandernieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten