woensdag 14 december 2011

Klimaatafspraken Durban regelrechte oorlogsverklaring aan de mensheid

 
Als alle klimaatdoelstellingen van de VN zouden worden gehaald zijn we in 2050 in een nieuwe (kleine) ijstijd beland, met dramatische gevolgen voor planten, bomen en de wereld voedselproductie. Overigens zal onze planeet de komende tientallen jaren ook zonder enige reductie van de uitstoot van broeikasgassen gaan afkoelen.
 
Nederland en de EU toonden zich tevreden met de uitkomst van de klimaatconferentie in Durban (2); milieugroeperingen zoals Greenpeace waren juist erg teleurgesteld dat er geen harde afspraken zijn gemaakt om klimaatverandering tegen te gaan (3), maar een bindend akkoord is uitgesteld tot 2015 - 2020. Zoals gebruikelijk lezen we in de reguliere media echter niets over de inhoud van de klimaatmaatregelen die de VN aan de hele mensheid wil opleggen. Een kijkje in dit 138 pagina's tellende document onthult dat als de VN, de EU en de milieugroeperingen hun zin krijgen, de mensheid letterlijk de oorlog wordt verklaard en er in 2050 vrijwel niets meer over is van de Westerse beschaving.

De maatregelen die in het document -dat de lijvige titel Ad Hoc Working Group on Long-Term Cooperative Action Under the Convention draagt- worden voorgesteld kunnen ronduit krankzinnig worden genoemd:
 
* Een nieuw International Klimaat Gerechtshof krijgt de macht om de Westerse landen te dwingen hun 'klimaatschuld' te betalen en via de VN enorme sommen geld over te maken naar de Derde Wereldlanden, die zelf NIET onder dit gerechtshof zullen vallen en daar geen enkele verplichtingen aan zullen hebben.
 
* 'De rechten van Moeder Aarde'. Tot nu toe werden dit soort neo-religieuze termen alleen door milieu extremisten gebruikt, maar nu stelt ook de VN de Aarde letterlijk voor als een levend wezen dat rechten heeft.

Lees verder op: Xandernieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten